ZNANJEM DO ZDRAVLJA U ZADRU

Dana 07. listopada 2016. godine Hrvatska udruga leukemija i limfomi i njena podružnica iz Zadra održala je projekt „ZNANJEM DO ZDRAVLJA“.

Događaj je započet u 17:00 sati pozdravnim govorom gospodina Igora Blaslova, predsjednika HULL-a podružnica Zadar. Zatim su započela predavanja od kojih je prvo bilo na temu „SUVREMENO LIJEČENJE LIMFOMA“ prim.dr. Ive Radmana, nakon toga je slijedilo predavanje na temu „KRONIČNA LIMFOCITNA LEUKEMIJA „ prof.dr.sc. Vlatke Pejše te predavanje na temu „KRONIČNA MIJELOIČNA LEUKEMIJA NEKAD I SAD: PRIČA O USPJEHU CILJANE TERAPIJE“ prof.dr.sc. Borisa Labara. Za kraj je prim.dr. Sandra Bašić Kinda održala predavanje na temu „NUSPOJAVE LIJEČENJA I NJIHOVO ZBRINJAVANJE“.

Nakon predavanja prisutni, kojih je bilo oko stotinjak, imali su priliku postavljati pitanja našim predavačima koji su vrlo rado odgovorili na svako pitanje  sa svojim stručnim odgovorima i savjetima.

Nakon „radnog“ dijela projekta slijedila je zabava uz koncert „TOMISLAVA BRALIĆA I KLAPE INTRADE sa gostima“ koji se održao u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zadru. Dvorana koja je bila popunjena do zadnjeg mjesta izvrsno se zabavila pjevajući poznate hitove slavnih izvođača.

 


 

Podijeli

Zagreb, HR
2°C
vedro

Hrvatska udruga leukemija i limfomi
predsjednik Dražen Vincek
Trg hrvatskih velikana 2/ll
10 000 Zagreb
GSM: +385 (0)91 4873 561
TEL: +385 (0)1 4873 561
e-mail: udruga.hull.zagreb@gmail.com
Web adresa: www.hull.hr
IBAN: HR 36 2340 0091 1100 4711 4
SWIFT CODE: PBZGHR2X

Važni datumi

[spiffy-minical]

Health through Knowledge

Klasa optimist

Istaknuti sponzori HULL-a