Radio Sjeverozapad donirao dva računala Hrvatskoj udruzi leukemija i limfoma

Predstavnici Radija Sjeverozapad predali su predstavnicima Hrvatske udruge leukemija i limfomi – Podružnica Varaždin vrijednu donaciju.

Radi se o dva prijenosna računala, koja su pribvaljena donacijama prikupljenim na 9. Dobrotvornom turniru u beli Radija Sjeverozapad.

Na 9. Dobrotvornom turniru u beli RSZ-a koji je održan sredinom studenog sudjelovalo je stotinjak osoba iz političkog, društvenog, kulturnog, sportskog i gospodarskog života Varaždinske i Međimurske županije, a prvo mjesto osvojili su bivši nogometaš Miljenko Mumlek i njegov kartaški partner Milan Šipek.

No, pobjednici turnira bili su svi sudionici koji su prikupili 4990 kuna za potrebe Hrvatske udruge leukemija i limfomi (HULL) – Podružnica Varaždin. Tim novcem nabavljena su dva prijenosna računala koja su u petak, 31. prosinca, u prostorijama Radija Sjeverozapad predana izaslanstvu HULL-a Varaždin.

– Zahvaljujem se RSZ-u jer je organizirao turnir te svim sudionicima koji su se odazvali i pomogli nam svojim donacijama. Jedno prijenosno računalo dati ćemo na korištenje jednoj našoj mladoj članici, studentici Luciji Kopjar koja je zbog bolesti i transplantacije koštane srži morala na kratko prekinuti svoje školovanje no uskoro ponovno kreće na studij dok će drugo računalo biti na raspolaganju svim članovima udruge – poručio je predsjednik HULL-a Varaždin Dražen Vincek.

Studentica 3. godine Ekonomskog fakulteta u Rijeci Lucija Kopjar zahvalila je sudionicima turnira i RSZ-u na vrijednoj donaciji.

– U 2017. godini želim svima da uživaju u svakom danu kao da im je posljednji te da više cijene ono što imaju i da ne žale za onim što nemaju. Budite sretni sa sitnicama jer sitnice su radost – poručila je Lucija.

Izvor: varazdinski.rtl.hr

Podijeli

Zagreb, HR
1°C
vedro

Hrvatska udruga leukemija i limfomi
predsjednik Dražen Vincek
Trg hrvatskih velikana 2/ll
10 000 Zagreb
GSM: +385 (0)91 4873 561
TEL: +385 (0)1 4873 561
e-mail: udruga.hull.zagreb@gmail.com
Web adresa: www.hull.hr
IBAN: HR 36 2340 0091 1100 4711 4
SWIFT CODE: PBZGHR2X

Važni datumi

[spiffy-minical]

Health through Knowledge

Klasa optimist

Istaknuti sponzori HULL-a