HULL Članovi na skupštini saznali korisne informacije o poboljšanju kvalitete života

Uz redovnu skupštinu Hrvatske udruge leukemija i limfomi (HULL), varaždinske podružnice održano je i korisno predavanje na temu 'Suvremena medicina i poboljšanje kvalitete života' koje je održala Nataša Dumbović iz Doma zdravlja Varaždinske županije.

Podružnica u Varaždinu postoji od 2014. godine i obuhvaća tri županije, Koprivničko – križevačku, Međimursku i Varaždinsku te ukupno broji sedamdesetak članova za koje organizira aktivnosti i redovna predavanja korisne i zanimljive tematike.

Dražen Vincek je predsjednik Podružnice u Varaždinu, a uz obavljanje funkcije predsjednika, raduje i činjenica što je u mogućnosti i pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija.

– Najviše članova imamo iz Varaždina, članarina se ne plaća, a postoji slična Udruga u Međimurju te je nekolicina članova istovremeno evidentirana u obje udruge. – rekao je Dražen Vincek i pritom nadodao kako udruga provodi razne aktivnosti za svoje članove.

– Na državnoj razini provodimo dva velika programa, a to su 'Znanjem do zdravlja' i 'Imam samo jednu želju'. Kao jedan od većih središta udruge u Hrvatskoj dovodimo vodeće hematologe i liječnike i nastojimo da se približe onim oboljelima na području gdje žive. Predavanja održavamo na mjesečnoj razini, što nam uvelike olakšava činjenica što smo od jeseni u svojim prostorijama. – rekao je Vincek.

IZVOR: evarazdin.hr

Podijeli

Zagreb, HR
-1°C
vedro

Hrvatska udruga leukemija i limfomi
predsjednik Dražen Vincek
Trg hrvatskih velikana 2/ll
10 000 Zagreb
GSM: +385 (0)91 4873 561
TEL: +385 (0)1 4873 561
e-mail: udruga.hull.zagreb@gmail.com
Web adresa: www.hull.hr
IBAN: HR 36 2340 0091 1100 4711 4
SWIFT CODE: PBZGHR2X

Važni datumi

[spiffy-minical]

Health through Knowledge

Klasa optimist

Istaknuti sponzori HULL-a