3. NETWORK4HEALTH MEETING - Varšava 11. i 12. listopada 2017. godine

Dana 11. i 12. listopada 2017. godine, u Varšavi, Republika Poljska, u organizaciji tvrtke Janssen, održan je 3. NETWORK4HEALTH MEETING u sklopu kojeg su održana  predavanja  i radionice. Skup je otvorila te pozdravila sve sudionike gđa. Vlatka Radić, voditeljica odjela za suradnju s pacijentima za središnju i istočnu Europu tvrtke Janssen.

Prvo predavanje održao je dr. med. Krzysztof Jamroziak na temu: „Multipli mijelom, Predstavljanje bolesničkoga slučaja“.

Sljedeća tema predavanja je bila: „Učinkovito zalaganje za prava pacijenata u središnjoj Europi“ nakon kojeg je slijedila interesantna rasprava svih sudionika temeljena na vlastitim iskustvima.

Predavanja je nastavljeno sa temom: „Ključni čimbenici uspjeha pri aktivnome zalaganju za prava pacijenata“, nakon kojeg je slijedila radionica „Procjena zdravstvenih tehnologija (Health Technology Assesment – HTA)“. Sekcijom su predsjedavali stručnjaci dr. Dávid Dankó i dr. Márk Péter Molnár, voditelji istraživanja s Ideas & Solutions, Korvinovo sveučilište u Budimpešti, Republika Mađarska /direktor i partner s istog).

Slijedilo je predavanje „Procjena zdravstvenih tehnologija (Health Technology Assesment – HTA)“, i radionica „Ključni čimbenici uspjeha pri aktivnome zalaganju za prava pacijenata“, koje su održali prethodno spomenuti dr. Dávid Dankó i dr. Márk Péter Molnár. 

Prvi dan zaključen je radionicom „Gledaj i osjeti u organizaciji Janssen4Patients (Janssen za pacijente) – Janssenov centar za zalaganje za prava pacijenata“, kojom je predsjedao g. Tomasz Skrzypczak, voditelj odjela višekanalne strategije za upravljanje odnosima s klijentima tvrtke Janssen, Poljska. Tom je prilkom predstavljena web stranica koja će biti dostupna za devet (9) zemalja EU koje su uključene u projekt – Češka, Slovačka, Poljska, Mađarska, Slovenija, Srbija, Rumunjska, Bugarska i Hrvatska i to na svakom od jezika sudionika projekta, dakle i na hrvatskom. Dodatne informacije će biti dostupne  nakon izrade stranice, o čemu ćemo  izvijestiti naknadno.

Drugi dan održane su dvije radionice i to: „Pozicioniranje sudionika i odnos s sudionicima“ i „Studija slučaja“ kojom su presjedali stručnjaci dr. Dávid Dankó i dr. Márk Péter Molnár, nakon čega je skup zaključen.

Svim sudionicima omogućena je spoznaja novih činjenica, zaprimljene su pozitivne povratne informacije, a sva prezenitirana tematika kao i sudjelovanje u radionicma bilo je izuzetno informativno i konstruktivno.

Dražen Vincek
 

Podijeli

Zagreb, HR
31°C
vedro

Hrvatska udruga leukemija i limfomi
predsjednik Dražen Vincek
Trg hrvatskih velikana 2/ll
10 000 Zagreb
GSM: +385 (0)91 4873 561
TEL: +385 (0)1 4873 561
e-mail: udruga.hull.zagreb@gmail.com
Web adresa: www.hull.hr
IBAN: HR 36 2340 0091 1100 4711 4
SWIFT CODE: PBZGHR2X

Važni datumi

[spiffy-minical]

Health through Knowledge

Klasa optimist

Istaknuti sponzori HULL-a