ODRŽANA GODIŠNJA SKUPŠTINA HULL-a

U utorak 19. prosinca 2017. godine s početkom u 18 sati u prostorijama Mjesne samouprave na adresi Trg hrvatskih velikana 2/I u Zagreb je održana godišnja Skupština Hrvatske udruge leukemija i limfomi – HULL.

Dražen Vincek, predsjednik HULL-a je podnio izvješće o bogatom radu udruge tijekom 2017. godine, od čega ističemo obilježavanje Svjetskog dana svjesnosti o limfomima (15.rujna), Svjetskog dana kronične mijeloične leukemije – KML-a (22.rujna) i Svjetskog dan svjesnosti o mijelodisplastičnom sindromu – MDS-u (25.listopada), uz prigodna predavanja.

Udruga je organizirala i brojna predavanja s temama o poboljšanju kvalitete života, prehrane i psihološke pomoći oboljelima.

Sudjelovala je i na mnogim tuzemnim i inozemnim susretima i konferencijama na temu zdravlja i hematološkim bolestima.

Organizirani su humanitarni koncerti, a prikupljala su se sredstva za udrugu u već tradicionalnoj „5. Humanitarnoj vatrogasnoj utrci stepenicama“ u organizaciji DVD Sesvetski Kraljevec.

Predsjednik je uručio zahvalnice istaknutim članovima, liječnicima i medicinskim sestrama – predavačima, donatorima i drugima u znak zahvale na pruženoj podršci i suradnji, te vrlo cijenjenoj spremnosti za rad u svrhu općeg dobra, što u konačnici rezultira uspješnim radom Udruge.

Dr. Inga Mandac Rogulj je predstavila novu knjižicu Udruge: „Kronična limfocitna leukemija/limfom malih stanica – priručnik za bolesnike i članove obitelji“ koja je osmišljena u svrhu edukacije i novosti oko same bolesti, simptoma, lijekova te liječenja.

  

  

 

 

 

 

Podijeli

Zagreb, HR
14°C
magla

Hrvatska udruga leukemija i limfomi
predsjednik Dražen Vincek
Trg hrvatskih velikana 2/ll
10 000 Zagreb
GSM: +385 (0)91 4873 561
TEL: +385 (0)1 4873 561
e-mail: udruga.hull.zagreb@gmail.com
Web adresa: www.hull.hr
IBAN: HR 36 2340 0091 1100 4711 4
SWIFT CODE: PBZGHR2X

Važni datumi

[spiffy-minical]

Health through Knowledge

Klasa optimist

Istaknuti sponzori HULL-a