HULL – PODRUŽNICA VARAŽDIN PRISUSTVOVALA NA DANIMA OTVORENIH VRATA UDRUGA.

Povodom Dana otvorenih vrata udruga koji tradicionalno već nekoliko godina organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske (https://udruge.gov.hr/dani-otvorenih-vrata-udruga/2777), udruge na adresi Graberje 33 u Varaždinu (bivša zgrada Centra za odgoj i obrazovanje "Tomislav Špoljar") imale su i jednu zajedničku aktivnost i to dana 25.5.2018. godine u vremenu od 14.00 do 17.00 sati.

Tom prilikom predstavnici udruga koje djeluju u tom prostoru, okupili su se u holu u prizemlju i predstavili svoje aktivnosti i rad na svojim promotivnim štandovima i sa promidžbenim materijalima. Vrata su bila širom otvorena za sve posjetitelje koji su se odazvali, a tom su se prigodom mogli učlaniti u neku od njih ili prijaviti za volontiranje.

Udruge koje su sudjelovale su: Udruga za podršku žrtvama i svjedocima – Ured Varaždin, Udruga savjetovališta "Uz tebe sam", Hrvatska udruga leukemija i limfomi – Podružnica Varaždin, Društvo multiple skleroze Varaždinske županije, Udruga za zaštitu prava potrošača "Varaždinski potrošač", Udruga žena operiranih na dojku Varaždin (Mamae klub), Invalidsko ILCO društvo Varaždin, Klub žena Varaždin, Udruga udomitelja za djecu i mlade Varaždinske županije (ZIPKA), Humanitarna udruga "Bedem ljubavi" Varaždin, Društvo psihologa Varaždin, Društvo za zaštitu od dijabetesa Varaždin, Radioamaterska udruga SLOGA Varaždin.

Pored ove zajedničke aktivnosti navedene udruge su imale i pojedinačne aktivnosti organizirane u periodu Dana otvorenih vrata udruga (24., 25. i 26.5.)

U okviru rečenog događanja, HULL je organizirao predavanje pod nazivom  " Prehrana bolesnika oboljelih od malignih hematoloških bolesti", predavač Vesna Družinić, bacc. med. tech., glavna sestra Zavoda za hematologiju KBC Zagreb, i to dana 26. svibnja 2018. godine (subota), s početkom u 10.00 sati, u Varaždinu, Graberje 33.

Također, koristim priliku da Vas izvijestim i još jednom pozovem na službeno predstavljanje naše knjige pod nazivom "Kronična limfocitna leukemija/limfom malih stanica, priručnik za bolesnike i članove obitelji", koje će se održati dana 7. lipnja 2018. godine (četvrtak), s početkom u 17.00 sati, u Zagrebu, Masarykova 28 ("Školska knjiga").

Na predstavljanju knjige govorit će prof. dr. Vlatko Pejša, prim. dr. Sandra Bašić-Kinda, dr. Inga Mandac Rogulj i g. Ilija Šimunić, oboljeli od kronične limfocitne leukemije (KLL).

Moderator će biti g. Dražen Boroš, novinar, također oboljeli i član HULL-a.

Dražen Vincek
 

Predavanje možete pogledati i na našem YouTube kanalu.

Podijeli

Zagreb, HR
26°C
vedro

Hrvatska udruga leukemija i limfomi
predsjednik Dražen Vincek
Trg hrvatskih velikana 2/ll
10 000 Zagreb
GSM: +385 (0)91 4873 561
TEL: +385 (0)1 4873 561
e-mail: udruga.hull.zagreb@gmail.com
Web adresa: www.hull.hr
IBAN: HR 36 2340 0091 1100 4711 4
SWIFT CODE: PBZGHR2X

Važni datumi

[spiffy-minical]

Health through Knowledge

Klasa optimist

Istaknuti sponzori HULL-a