HULL - PODRUŽNICA VARAŽDIN PRISUSTVOVALA KONFERENCIJI "Fight & Win - Kako se oduprijeti raku?"

Na poziv zastupnice u Europskom parlamentu, gđe. Dubravke Šuice, MEP, voditeljice hrvatske EPP delegacije u Europskom parlamentu, dana 16. studenog 2018. godine, u vremenu od 09:30 do 11.00 sati, u Varaždinu, u Skupštinskoj dvorani Varaždinske županije, Franjevački trg 7, održana je konferencijua"Fight&Win" – Kako se oduprijeti raku?".

Moderatorica skupa bila je gđa. Nila Miličić Vukosavić, a na skupu su govorili dr. sc. Ivan Čehok, gradonačelnik grada Varaždina, g. Radimir Čačić, župan Varaždinske županije, dr. med. Nenad Kudelić, ravnatelj Opće bolnice Varaždin, doc. dr. sc. Domagoj Eljuga, stručni tajnik Hrvatske lige protiv raka, dr. med. Ivan Ćelić, potpredsjednik saborskog Odbora za zdravstvo i socijalnu politiku, gđa, Ivana Kalogjera Brkić, osnivačica portala i udruge "Nismo same", gđa. Marija Hrašćanec, predsjednica "Mammae" Kluba žena liječenih i operiranih na dojci Varaždin, kao i bivši pacijenti oboljelih od raka.

Na ovom vrlo konstruktivnom i korisnom skupu okupljeni su mogli čuti nešto više o tome kako se oduprijeti i boriti protiv malignih bolesti te kako živjeti i nositi se s njima.

"Fight & Win – Kako se oduprijeti raku?"

Dražen Vincek

Podijeli

Zagreb, HR
8°C
slaba kiša

Hrvatska udruga leukemija i limfomi
predsjednik Dražen Vincek
Trg hrvatskih velikana 2/ll
10 000 Zagreb
GSM: +385 (0)91 4873 561
TEL: +385 (0)1 4873 561
e-mail: udruga.hull.zagreb@gmail.com
Web adresa: www.hull.hr
IBAN: HR 36 2340 0091 1100 4711 4
SWIFT CODE: PBZGHR2X

Važni datumi

[spiffy-minical]

Health through Knowledge

Klasa optimist

Istaknuti sponzori HULL-a