The Acute Leukemia Advocates Network (ALAN) - anketa o iskustvima u liječenju i kvaliteti života pacijenata s akutnom leukemijom

The Acute Leukemia Advocates Network (ALAN) provodi globalnu anketu kako bi procijenila kvalitetu života pacijenata s akutnom leukemijom. ALAN je mreža koja okuplja organizacije pacijenata oboljelih od akutne leukemije iz cijelog svijeta.

Trenutno postoje vrlo ograničeni podaci o kvaliteti života bolesnika s akutnom leukemijom. Cilj istraživanja je generiranje novih rezultata kroz prikupljanje informacija o iskustvima u liječenju i kvaliteti života pacijenata s akutnom leukemijom.

"Zadovoljstvo nam je objaviti da je anketa sada dostupna pacijentima i možete ju ispunili na web adresi www.myonlinesurvey.co.uk/ALAN

Trenutno je dostupana samo verzija ankete na engleskom jeziku, a u sljedećih nekoliko tjedana biti će dostupne verzije na talijanskom, francuskom, njemačkom, španjolskom, portugalskom, hebrejskom, kineskom, japanskom, korejskom i ruskom jeziku sve u svrhu prikupljanja podataka pacijenata iz različitih dijelova svijeta.

Ukoliko možete pomoći u prijevodu ankete na vaš jezik, slobodno nam se javite putem Facebook I Twittera The Acute Leukemia Advocates Network (ALAN).

Cilj nam je prikupiti rezultate anketiranih 1000 pacijenata s akutnom leukemijom. Rezultati ove ankete biti će javno dostupni u obliku globalnih ali i regionalnih rezultata.

Javite nam se ako možete pomoći! Hvala unaprijed.

Zack"


Zack Pemberton-Whiteley
Chair
Acute Leukemia Advocates Network

Podijeli

Zagreb, HR
18°C
vedro

Hrvatska udruga leukemija i limfomi
predsjednik Dražen Vincek
Trg hrvatskih velikana 2/ll
10 000 Zagreb
GSM: +385 (0)91 4873 561
TEL: +385 (0)1 4873 561
e-mail: udruga.hull.zagreb@gmail.com
Web adresa: www.hull.hr
IBAN: HR 36 2340 0091 1100 4711 4
SWIFT CODE: PBZGHR2X

Važni datumi

[spiffy-minical]

Health through Knowledge

Klasa optimist

Istaknuti sponzori HULL-a