ODRŽAN SASTANAK S PREDSTAVNICIMA KLINIČKOG BOLNIČKOG CENTRA ZAGREB REBRO POVODOM NADOLAZEĆIH AKTIVNOSTI I SURADNJE S UDRUGAMA

Sastanak povodom nadolazećih aktivnosti i suradnje s Kliničkim bolničkim centrom Zagreb (KBC Zagreb) održan je u petak, 15.ožujka 2019. godine u 11:00 sati u KBC Zagreb, Rebro, Kišpatićeva 12, u prostorijama Edukacijskog centra Istok, dvorana IV, I kat.
Ispred KBC-a Zagreb sastanku su prisustvovale magistra sestrinstva Ana Ljubas, pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo i glavna sestra KBC-a Zagreb i Ana Kruhak, prof., osoba za komunikacije, medije i odnose s javnošću te ustanove.
KBC Zagreb, pod vodstvom magistre Ljubas osniva sestrinsko Povjerenstvo na razini KBC-a Zagreb, čije će članice biti glavne sestre svih klinika KBC-a. Želja im je uspostaviti suradnju s udrugama pacijenata na području edukacije udruga pacijenata i edukacija pacijenata, razvijanja voluntarizma u KBC Zagreb, razvijanja zajedničkih projekata i programa, te razvijanja kulture komunikacije zdravstvenih djelatnika i pacijenata.
Dobiven je i kontakt za pitanja/prijedloge/ kritike/pohvale od strane udruga pacijenata je, pa Vas molimo da nam se obratite na udruga.zagreb.hull@gmail.com, kako bismo artikulirali svoje želje i potrebe, obzirom da postoji mogućnost za obostrano korisnu suradnju, a postoji i inicijativa uvođenja volontera u KBC Zagreb i suradnja na nekim istraživačkim projektima.

Dražen Vincek

Izvor: Koalicija udruga u zdravstvu (KUZ)

 

Podijeli

Zagreb, HR
25°C
slaba kiša

Hrvatska udruga leukemija i limfomi
predsjednik Dražen Vincek
Trg hrvatskih velikana 2/ll
10 000 Zagreb
GSM: +385 (0)91 4873 561
TEL: +385 (0)1 4873 561
e-mail: udruga.hull.zagreb@gmail.com
Web adresa: www.hull.hr
IBAN: HR 36 2340 0091 1100 4711 4
SWIFT CODE: PBZGHR2X

Važni datumi

[spiffy-minical]

Health through Knowledge

Klasa optimist

Istaknuti sponzori HULL-a