HULL PODRUŽNICA VARAŽDIN SUDJELOVALA NA SJEDNICI SAVJETA ZA ZDRAVLJE VARAŽDINSKE ŽUPANIJE

Dana 29. studenog 2019. godine, s početkom u 14:00 sati, u prostorijama Varaždinske županije održana je sjednica Savjeta za zdravlje u proširenom sastavu, a u koji je uključena i Hrvatska udruga leukemija i limfomi (HULL) Podružnica Varaždin.
Varaždinska županija je tijekom tekuće godine već pokrenula pripremne aktivnosti na izradi Strategije razvoja zdravstva i unaprjeđenje zdravlja Varaždinske županije, a sjednicom je započet i sam proces izrade Strategije kao ključnog dokumenta kojim će se utvrditi prioriteti, ciljevi i ključne mjere za razvoj zdravstva u Varaždinskoj županiji do 2027. godine. Strategija će dati okvir za donošenje odluka u zdravstvu te predložiti razvojne mjere i konkretne aktivnosti u pojedinim segmentima zdravstva, čime će ona svojim sadržajem postati jedan od ključnih preduvjeta za buduće apliciranje projekata iz područja zdravstva na financiranje iz EU fondova.
Od nas, sudionika sjednice očekuje se uključenje u određeni segment iz našeg područja djelovanja, a sve kako bismo zajednički postavili čvrste temelje za usmjeravanje razvoja zdravstva Varaždinske županije, kao i mogućnosti koje pružaju sufinanciranja projekata važnih za razvoj zdravstva u istoj.

Dražen Vincek

Podijeli

Zagreb, HR
21°C
vedro

Hrvatska udruga leukemija i limfomi
predsjednik Dražen Vincek
Trg hrvatskih velikana 2/ll
10 000 Zagreb
GSM: +385 (0)91 4873 561
TEL: +385 (0)1 4873 561
e-mail: udruga.hull.zagreb@gmail.com
Web adresa: www.hull.hr
IBAN: HR 36 2340 0091 1100 4711 4
SWIFT CODE: PBZGHR2X

Važni datumi

[spiffy-minical]

Health through Knowledge

Klasa optimist

Istaknuti sponzori HULL-a