HULL i Dječji vrtić "Pinokio" D. Miholjac - Humanitarna akcija “Djeca djeci"

HULL – HUMANITARNA AKCIJA – DONACIJA KBC OSIJEK

Dječji vrtić „Pinokio“, Prilaz stadionu 3, Donji Miholjac i Hrvatska udruga leukemija i limfomi, Trg hrvatskih velikana 2/II, Zagreb, u suradnji sa Hrvatskom udrugom leukemija i limfomi Podružnica Donji Miholjac, tijekom mjeseca prosinca 2019. godine, u mjesecu darivanja,  pokrenuli su zajedničku akciju prikupljanja poklona u rečenom dječjem vrtiću za oboljelu djecu pod nazivom „Djeca djeci“. Pokloni su prikupljani za Odjel pedijatrije  Kliničkog bolničkog centra Osijek (KBC Osijek), Josipa Huttlera 4, te za djecu sa malignim oboljenjima u istom Centru, a koja vrijeme blagdana provode na liječenju bez svojih najbližih.

Na taj im su im način uljepšani dani koje provode u bolnici za vrijeme blagdana, a pokloni su im uručeni osobno u KBC-u dana 20. prosinca 2019. godine (petak), netom pred blagdane, nadolazeći Božić i Novu 2020. godinu.

Akcija je provedena uz veliku i nesebičnu pomoć ravnateljice Dječjeg vrtića „Pinokio“, gđe. Jadranke Landup i odgajateljice, gđe. Marie Dumančić Lovrić.

Također, u akciju su se uključile svojim donacijama i tvrtke s područja Donjeg Miholjca, i to: MANNA d.o.o. za proizvodnju, trgovinu i usluge, Donji Miholjac, Ljudevita Gaja 6/a, KANAAN d.o.o., Janjevci 4, Industrijska zona, Donji Miholjac i Marinada d.o.o., Donji Miholjac, kojima se ovim putem zahvaljujemo.

Zahvala i gospodinu Goranu Štruglinu za prijevoz i kostimiranje u Djeda Božićnjaka prigodom darivanja.

Zahvaljujemo se posebno djeci i njihovim roditeljima, kao i ljudima dobre volje zato što smo uspjeli zajedno izmamiti osmijehe na lica djeci koja će ove blagdane provesti daleko od svojih domova.

Svima želimo Sretan Božić i uspješnu Novu 2020. godinu, uz obilje zdravlja i Božjeg blagoslova ❤️

Fotografije možete pogledati na našoj Facebook stranici.

Dražen Vincek

Podijeli

Zagreb, HR
12°C
magla

Hrvatska udruga leukemija i limfomi
predsjednik Dražen Vincek
Trg hrvatskih velikana 2/ll
10 000 Zagreb
GSM: +385 (0)91 4873 561
TEL: +385 (0)1 4873 561
e-mail: udruga.hull.zagreb@gmail.com
Web adresa: www.hull.hr
IBAN: HR 36 2340 0091 1100 4711 4
SWIFT CODE: PBZGHR2X

Važni datumi

[spiffy-minical]

Health through Knowledge

Klasa optimist

Istaknuti sponzori HULL-a