HRVATSKA UDRUGA LEUKEMIJA I LIMFOMI (HULL) DONOSI OBAVIJEST O C(r)oRUN-a LIGI U ORGANIZACIJI AK VARAŽDIN

„Atletski klub Varaždin (AK Varaždin)“ je s obzirom na situaciju s koronavirusom (COVID-19), koji nažalost neće baš tako brzo proći i pitanje  kada će se uopće biti u mogućnosti službeno se natjecati i otrčati neku željenu utrku, organizirao upravo iz tog razloga, a i da se potakne i održi natjecateljski duh,  ligu od četiri (4) kola pod nazivom "C(r)oRUNa liga".

Liga je virtualnog karaktera, što znaći da trči svatko sam, na mjestu koje sam izabere, na određene datume i dobijen startni broj od strane organizatora, s time da po završetku  utrke pošalje rezultat izmjeren pametnim satom (datum, dužina, istrčano vrijeme).

01.   05. 2020.  održano je 2. kolo, te još dva kola u slijedeće dvije nedjelje. Moguće relacije su 5, 10 i 21 km a svaki trkač odabire željenu prije prvog kola. Posljednje kolo može odabrati i dužu relaciju 21 ili 42 km.

Organizator boduje rezultate i objavljuje rang listu po dobnim skupinama te na kraju ukupan poredak. Važno je napomenuti da se prilikom trčanja treba pridržavati propisanih epidemioloških mjera.

Zdravko Hanžek, naš član, prijavio se na 10 km, trči prema rasporedu na dravskom kanalu. Odradio je oba 2 kola, i to pod svojim statrtnim brojem 74.

Kao što navodi, sretan je da u ovo vrijeme krizno vrijeme može na taj način održavati kondiciju koja mu podiže raspoloženje, čini ga sretnim jer pomaže održavanju remisije.

Ponosan je, kaže, na  članstvo u HULL-u i poziva sve članice i članove da se prema mogućnosti bave nekom sportskom aktivnošću koja  pomaže očuvanju psihofizičkog zdravlja.

Podijeli

Zagreb, HR
8°C
slaba kiša

Hrvatska udruga leukemija i limfomi
predsjednik Dražen Vincek
Trg hrvatskih velikana 2/ll
10 000 Zagreb
GSM: +385 (0)91 4873 561
TEL: +385 (0)1 4873 561
e-mail: udruga.hull.zagreb@gmail.com
Web adresa: www.hull.hr
IBAN: HR 36 2340 0091 1100 4711 4
SWIFT CODE: PBZGHR2X

Važni datumi

[spiffy-minical]

Health through Knowledge

Klasa optimist

Istaknuti sponzori HULL-a