VIRTUALNA SKUPŠTINA HRVATSKE UDRUGE LEUKEMIJA I LIMFOMI (HULL) DANA 15.12.2020. U 17:00 SATI

Poštovane članice i članovi, dragi prijatelji i suradnici, dragi svi, s obzirom na okolnosti u kojima svi danas živimo i funkcioniramo ovogodišnju redovitu Skupštinu Hrvatske udruge leukemija i limfomi  (HULL) održali smo na trenutno jedini prihvatljivi način – online putem aplikacije ZOOM u utorak 15. prosinca 2020. s početkom u 17:00 sati.

Jednostavnim klikom na link koji je članstvu poslan putem e-maila i putem objave na našim mrežnim stranicama i društvenim mrežama moglo se je priključiti Skupštini u navedeno vrijeme te osim u njezinu radu sudjelovati u programu koji je ove godine također drukčiji nego smo na to naviknuli.

Upravo radi nemogućnosti fizičkog okupljanja i pandemijom izazvane teške situacije u kojoj se svi zajedno nalazimo ovogodišnja Skupština bila je prilika je i da se virtualno okupimo, ali i da naučimo kako si olakšati svakodnevnicu kroz novi projekt HULL-a naziva „RAK KRVNIH STANICA POSTOJI – UČINI NEŠTO ZA SEBE“.

Utvrđen je kvorum prisutnih, pa time i pravovaljanost odluka Skupštine.

Za Skupštinu je predložen, a glasovanjem i utvrđen sljedeći:
     Dnevni red:
    1. Izbor radnog predsjedništva, zapisničara i ovjerovitelja zapisnika
    2. Izvješće predsjednika o radu i financijskom stanju HULL-a   
    3. Plan i program rada za 2021. godinu
    4. Razno.
    5. Učini za sebe

Uz podršku i sudjelovanje psihologinje Ljiljane Vukota iz udruge Sve za nju, koja je održala predavanje o psihološkim aspektima kako si pomoći i olakšati u vrijeme pandemije COVID-19, te gđe Vedrane Turković, naše članice koja je govorila i prikazala savjete i vježbe kako si članice i članovi HULL-a i općenito hematoonkološki bolesnici mogu pomoći, vježbati, opustiti se, pravilno disati. Naučili smo što sami možemo učiniti kako bi osnažili svoj i fizički i psihološki imunitet posebice važne u aktualnom trenutku neizvjesnosti, straha i nelagode koje nas okružuje.

Na Skupštinu se je moglo prijaviti jednostavnim klikom na link u zakazano vrijeme. Prethodna registracija sudionika na Zoom nije bila potrebna. Tijekom skupštine, sukladno dnevnom redu, glasovalo se online, putem jednostavnog upitnika na ekranu. U slučaju spriječenosti, članstvo je imalo prilike glasovati po svim točkama dnevnog reda i to putem e-maila., pa i izraziti svoj stav, komentare o radu Udruge, pa i istaknuti svoja pitanja, primjedbe, prijedloge ili pokude, pohvale…
Poziv i svi materijali za Skupštinu dostavljeni su članstvu na vrijeme, a na samoj Skupštini sve su točke dnevnog reda i izvješća jednoglasno prihvaćeni.

U raspravi je sudjelovalo više sudionika s kvalitetnim viđenjima rada Udruge i prijedlozima.
Sačinjen je zapisnik će biti dostavljen nadležnim tijelima.
U nastavku objave nalaze se svi materijali predočeni članstvu i na Skupštini, video snimak Skupštine, kao i videa s prezentacijama.

Svemu dodajem da Udruga planira obilježiti Svjetski dan borbe protiv raka dana 4.2.  kroz projekt „Rak krvnih stanica postoji i u vrijeme COVID-19“, Svjetski dan svjesnosti o limfomima 15.9., Svjetski dan kronične mijeloične leukemije 22.9., Svjetski dan svjesnosti o mijelodisplastičnom sindromu 25.10., kao i druge svjetske dane hematoonkoloških bolesti.

Dražen Vincek

FINANCIJSKO IZVJEŠĆE HULL 2020

HULL ZG PLAN RADA ZA 2021.

IZVJEŠĆE O RADU HULL-a OD 1.1.-05.12.2020. GODINE(1)

REDOVITA SKUPŠTINA HRVATSKE UDRUGE LEUKEMIJA I LIMFOMI 15.12.2020

Podijeli

Zagreb, HR
8°C
umjerena kiša

Hrvatska udruga leukemija i limfomi
predsjednik Dražen Vincek
Trg hrvatskih velikana 2/ll
10 000 Zagreb
GSM: +385 (0)91 4873 561
TEL: +385 (0)1 4873 561
e-mail: udruga.hull.zagreb@gmail.com
Web adresa: www.hull.hr
IBAN: HR 36 2340 0091 1100 4711 4
SWIFT CODE: PBZGHR2X

Važni datumi

[spiffy-minical]

Health through Knowledge

Klasa optimist

Istaknuti sponzori HULL-a